Aktuelnosti

Nazad

dr Vladimir Pfeifer

Drage kolege,
Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se našem brojnom ekspertskom timu pridružio dr Vladimir Pfeifer i da će redovno vršiti operacije na Miloš klinici.

Celokupan tekst

Održan Medjunarodni simpozijum – Savremeno o bolestima rožnjače

U petak 11. aprila 2014. godine u Hyatt Regency Hotelu, u Beogradu, pod pokroviteljstvom Europaen Society of Cornea and Ocular Surface Disease (EUCORNEA), South-East European Ophthalmological Society (SEEOS) i Udruženja oftalmologa Srbije (UOS) održan je Medjunarodni simpozijum – Savremeno o bolestima rožnjače. Više od 800 delegata iz 12 zemalja učestvovalo je u radu sastanka.

Celokupan tekst

Održan kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija

U subotu 25. februar 2012. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija.

Instruktori Prof. Dr Ferenz Kuhn, Md, PhD i Doc. Dr Zora Ignjatović, dr sci. predavanjima su obuhvatili sledeće teme: "Indikacije za vitrektomiju" i "Postoperativni tok i komplikacije vitreoretinalnih operacija"

Celokupan tekst

Održan kurs iz Refraktivne hirurgije

U subotu 01.oktobra, 2011. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs iz Refraktivne hirurgije . Instruktori, Dr Stefan Kaminski (Beč – Austria), Dr Panajots Zafirakis, Dr Nikos Tsoumas ( Atina, Grčka ) i Dr Katarina Misailović (Miloš klinika)

Celokupan tekst