Edukacija

Nazad

dr Vladimir Pfeifer

Drage kolege,
Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da se našem brojnom ekspertskom timu pridružio dr Vladimir Pfeifer i da će redovno vršiti operacije na Miloš klinici.

Celokupan tekst

Održan kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija

U subotu 25. februar 2012. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija.

Instruktori Prof. Dr Ferenz Kuhn, Md, PhD i Doc. Dr Zora Ignjatović, dr sci. predavanjima su obuhvatili sledeće teme: "Indikacije za vitrektomiju" i "Postoperativni tok i komplikacije vitreoretinalnih operacija"

Celokupan tekst

Održan kurs iz Refraktivne hirurgije

U subotu 01.oktobra, 2011. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs iz Refraktivne hirurgije . Instruktori, Dr Stefan Kaminski (Beč – Austria), Dr Panajots Zafirakis, Dr Nikos Tsoumas ( Atina, Grčka ) i Dr Katarina Misailović (Miloš klinika)
Celokupan tekst

Kurs iz bazične strabologije

U subotu 16. jula 2011. godine održan je, po treći put na Miloš klinici, kurs iz bazične strabologije, akreditovan od Zdravstvenog saveta Srbije, koji pripada programu kontinuirane medicinske edukacije. Predavač je bila dr Katarina Misailović.

Celokupan tekst