Stručni skupovi i predavanja

Nazad

KME SAVREMENI PRISTUP TRANSPLANTACIJI ROŽNJAČE

Poštovani edukacija Savremeni pristup transplantaciji rožnjače je uspešno završena, učesnici edukacije su dobili sertifikate.

Novi termin predavanja će biti posle letnjih odmora, tačan datum biće naknadno objavljen.

 

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam o kontinuiranoj edukaciji na temu

SAVREMENI PRISTUP TRANSPLANTACIJI ROŽNJAČE

koja će se održati u petak 16.6.2023. sa početkom u 12h na adresi Milutina Milanković 3, Novi Beograd, zgrada OB Medigroup a u organizaciji MILOŠ KLINIKE.

 

Celokupan tekst

Internacionalni simpozijum "Dijabetes i oko"

Globalni porast broja pacijenata obolelih od dijabetesa, koji će dostići očekivanu stopu od 4,4% populacije u 2030. godini ili 366 miliona obolelih, kao i ozbiljnost i učestalost komplikacija na oku koje mogu dovesti do teških oštećenja vida, pa i slepila, naveli su nas da izaberemo ovu bolest za temu sledećeg stručnog sastanka u organizaciji Miloš klinike, specijalne bolnice za oftalmologiju.

Celokupan tekst

ESCRS Kongres u Barceloni

33. Kongres Evropskog udruženja za kataraktu i refraktivnu hirurgiju održan je od 5. do 9. septembra u Barseloni. Dr Katarina Misailović, vrstan oftalmolog Miloš klinike i izuzetan stručnjak u oblasti hirurškog rešeavanja strabizma i laserskog skidanja dioptrije i ove godine učestvovala je na kongresu.

Celokupan tekst

Održan kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija

U subotu 25. februar 2012. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija.

Instruktori Prof. Dr Ferenz Kuhn, Md, PhD i Doc. Dr Zora Ignjatović, dr sci. predavanjima su obuhvatili sledeće teme: "Indikacije za vitrektomiju" i "Postoperativni tok i komplikacije vitreoretinalnih operacija"

Celokupan tekst

Održan kurs iz Refraktivne hirurgije

U subotu 01.oktobra, 2011. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs iz Refraktivne hirurgije . Instruktori, Dr Stefan Kaminski (Beč – Austria), Dr Panajots Zafirakis, Dr Nikos Tsoumas ( Atina, Grčka ) i Dr Katarina Misailović (Miloš klinika)

Celokupan tekst