Stručni skupovi i predavanja

Nazad

KME SAVREMENI PRISTUP TRANSPLANTACIJI ROŽNJAČE

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam o kontinuiranoj edukaciji na temu

SAVREMENI PRISTUP TRANSPLANTACIJI ROŽNJAČE

koja će se održati u petak 16.6.2023. sa početkom u 12h na adresi Milutina Milanković 3, Novi Beograd, zgrada OB Medigroup a u organizaciji MILOŠ KLINIKE.

Celokupan tekst

Internacionalni simpozijum "Dijabetes i oko"

Globalni porast broja pacijenata obolelih od dijabetesa, koji će dostići očekivanu stopu od 4,4% populacije u 2030. godini ili 366 miliona obolelih, kao i ozbiljnost i učestalost komplikacija na oku koje mogu dovesti do teških oštećenja vida, pa i slepila, naveli su nas da izaberemo ovu bolest za temu sledećeg stručnog sastanka u organizaciji Miloš klinike, specijalne bolnice za oftalmologiju.

Celokupan tekst

ESCRS Kongres u Barceloni

33. Kongres Evropskog udruženja za kataraktu i refraktivnu hirurgiju održan je od 5. do 9. septembra u Barseloni. Dr Katarina Misailović, vrstan oftalmolog Miloš klinike i izuzetan stručnjak u oblasti hirurškog rešeavanja strabizma i laserskog skidanja dioptrije i ove godine učestvovala je na kongresu.

Celokupan tekst

Održan kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija

U subotu 25. februar 2012. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs – Indikacije i postoperativni tok vitreoretinalnih operacija.

Instruktori Prof. Dr Ferenz Kuhn, Md, PhD i Doc. Dr Zora Ignjatović, dr sci. predavanjima su obuhvatili sledeće teme: "Indikacije za vitrektomiju" i "Postoperativni tok i komplikacije vitreoretinalnih operacija"

Celokupan tekst

Održan kurs iz Refraktivne hirurgije

U subotu 01.oktobra, 2011. , u Centru za refraktivnu hirurgiju Miloš klinika, održan je kurs iz Refraktivne hirurgije . Instruktori, Dr Stefan Kaminski (Beč – Austria), Dr Panajots Zafirakis, Dr Nikos Tsoumas ( Atina, Grčka ) i Dr Katarina Misailović (Miloš klinika)

Celokupan tekst