Izjave pacijenata

Nazad

Operacija katarakte

 

Ljubivoje Rsumovic testemonijal

Izjava pacijenta Dusice Pavicevic nakon operacije katarakte u klinici MilošDušica Pavićević (62), novinar

Katarakta na jednom oku mi se pojavila još pre 10 godina. Sećam se teškoće u prodavnici; vidim model ili proizvod, ali ne vidim cenu. Otežavalo mi je svakodnevne aktivnosti, a situacija je bila sve gora.

Onda sam u Miloš Klinici operisala kataraktu na jednom oku, a pre dve godine došla sam kod njih i za operaciju na drugom. Sada sa 62 godine mogu da gledam bez naočara i imam bolji vid nego ranije.

 

 

Izjava pacijenta Dusan Pavicevic nakon operacije katarakte u klinici MilošDušan Pavićević (62) inženjer u penziji

Po preporuci supruge koja je imala samo reči hvale za lekare i proceduru, u Miloš Klinici sam operisao kataraktu koja se pojavila na levom oku.

Do 60. godine nisam imao nikakvih problema, a onda čini mi se, u nekoliko meseci vid mi je drastično oslabio. Nisam mogao da koristim računar, jer je slika pred očima bila sve mutnija. Posle operacije doživljaj sveta i boja je još realističniji, a obavljanje posla i svakodnevnih aktivnosti dosta lakše.

 

 

Izjava pacijenta Olga Soldatic nakon operacije katarakte u klinici MilošOlga Soldatić (75) dipl. arhitekta u penziji

Za moj posao dobar vid je jedno od najvažnijih oruđa za rad. Zbog toga je operacija katarakte u Miloš Klinici bila jedino i najbolje rešenje.

Operisala sam oba oka i sada je kvalitet života mnogo bolji. Mnogo mi znači što ne moram nikog da molim za pomoć za sitne stvari u danu, a uživanje u stvarima koje volim je daleko veće.

 

Izjava pacijenta Dragana Savic nakon operacije katarakte u klinici Miloš