Lasersko skidanje dioptrije

Nazad

Oslobodite se dioptrije po promotivnim cenama do kraja deccembra u Specijalnoj bolnici za oftalmologiju - Miloš Klinika


Lasersko skidanje dioptrije LASIK metodom uz pomoć FEMTO lasera  – 69.000 dinara (stara cena 79.750 dinara)
Lasersko skidanje dioptrije PRK metodom - fotorefraktivna keratektomija  – (stara cena 59.000 dinara)

(cena intervencije po oku)


Informacije i zakazivanje

LASIK metoda uz pomoć FEMTO lasera

skoristite promotivni period i rešite se dioptrije za jedan dan uz lasersko skidanje dioptrije uz primenu najsavremenijih metoda u Specijalnoj bolnici za oftalmologiju Miloš Klinika.

Lasersko uklanjanje dioptrije je postupak koji se primenjuje više od 30 godina i ubraja se najuspešnije operacije u medicini sa čak 99% uspešnosti. Razvoj medicine i tehnologije doveo je do unapređenja procedure, od kojih najsavremenija podrazumeva primenu LASIK metode uz pomoć FEMTO lasera.

Glavna prednost FEMTO lasera, koji se u Srbiji primenjuje jedino u Miloš klinici od 2015. godine je u tome što se raslojavanje tkiva vrši femtosekondnim laserom. Povećana preciznost i tačnost mesta raslojavanja omogućavaju:

• Jasan vid istog dana
• Veoma komforno za pacijente uz brzo zarastanje
• Povratak redovnim aktivnostima moguć je već sutradan
• Kratkotrajan osećaj nelagodnosti

Promotivna cena po oku: 69.000 dinara (stara cena 79.750 dinara)

Promotivni period traje do 31.12.2023.

Laserska PRK metoda - fotorefrektivna keratektomija

Na osnovu pregleda naših oftalmohirurga, za pacijente sa tanjom rožnjačom preporučuje se PRK metoda laserskog skidanja dioptrije, odnosno fotorefraktivna keratektomija koja se u Miloš klinici primenjuje više od 20 godina.

PRK metodom se tkivu pristupa od same površine - vrši se prvo uklanjanje površinskog sloja, a zatim dioptrije Excimer laserom koji se koristi tokom čitavog postupka.

Nakon intervencije, nelagodnost traje do 48 sati i potrebno je da prođe 7-10 dana za potpunu stabilizaciju vidne oštrine i osećaj punog efekta operacije.

Zakažite lasersko uklanjanje dioptrije po promotivnim cenama do kraja godine.

Promotivna cena po oku: 50.000 dinara (stara cena 59.000 dinara)

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš klinika osnovana je 1999. godine u Beogradu, opremljena je modernim ordinacijama, operacionim salama, biohemijskom laboratorijom, kabinetom za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, kao i dnevnom bolnicom.

Vrhunski stručni tim više od 20 godina posvećen je lečenju, edukaciji, usavršavanju i kontinuiranom uvođenju novih dijagnostičkih i terapijskih procedura, u skladu sa savremenim medicinskim standardima.

Informacije i zakazivanje